MANİSA / SARUHANLI - Cumhuriyet İlkokulu

ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI

10-16 Mayıs engelliler haftası ile ilgili okulumuz tarafından Saruhanlı Belediyesi Serdar Yaralı Kültür Merkezi'nde program düzenlendi.Programa İlçemiz Kaymakamı Necmettin YALINALP ve daire amirlerinin yanısıra, Saruhanlı engelliler derneği başkanı ve üyeleri ,  Siyasi parti temsilcileri,okul müdürleri ,sivil toplum örgütleri,Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi sorumlusu katıldı.Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Mehmet Yüksek günün  anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal'ın, Bircan Özel Eğitim Merkezinden  Aşkın Nehir'in konuşmaları, Cumhuriyet İlkokulu ve Bircan Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin sundukları gösteriler ve okunan şiirlerle devam etti. Program halk oyunları gösterisi ile sona erdi. Büyük beğeni toplayan programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdürümüz Mehmet Yüksek olmak üzere Bircan rehabilitasyon merkezinden Aşkın Nehir'e ,değerli  öğretmen ve öğrencilerine, öğretmenlerimiz Özgür Bulut , Hayriye Güner Eren, Zehra Cebeci  ve sunucumuz Cansu Acar'a ve tüm öğrenci ve velilerimize ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Tüm engelli Vatandaşlarımıza  ve ailelerine daha huzurlu bir yaşam  diliyoruz..

16-05-202216-05-202216-05-202216-05-202216-05-2022

Yayın: 16.05.2022 - Güncelleme: 16.05.2022 13:17 - Görüntülenme: 111