MANİSA / SARUHANLI - Cumhuriyet İlkokulu

Workshopword eTwinning projesi

Workshopword (Atölye Çalışmaları)

Atölye çalışmaları Öğrencinin yaratıcı yönlerini geliştirir. Öğrencilere gözlemlerini, izlenimlerini, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme yeteneği kazandırır. Öğrenci, performanslarıyla çeşitli sergi ve yarışmalara katılarak özgüven kazanır ve kendini ifade etme imkânı bulur. Öğrencinin yaratıcılığını harekete geçirerek, kendini ifade edebilmesi, tanıması ve yaşamı çok yönlü algılamasına yardımcı olmayı ve ifade gücünü artırmayı hedefler. Oyunla, çocuğun yaşantısında, toplumsallaşmasında ve kişilik gelişiminde önemli rol oynar, ince motor kaslarının gelişmesini sağlar.Projemiz Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Vizyon Belgesi ışığında hazırlanmış, beceri ve tasarım atölyelerini baz alan ayrıca 21.yüzyıl becerilerini edinmiş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir projedir.

Workshopword eTwinning projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Osman AGUŞ, öğrencilerimizin yaptığı atölye çalışmalarını gezdi.17-03-202217-03-202217-03-202217-03-2022

Yayın: 17.03.2022 - Güncelleme: 17.03.2022 09:04 - Görüntülenme: 117